За Стар 2002 ЕООД

Предлагаме над 100 модела гаражни, индустриални, интериорни, блиндирани, противопожарни и метални врати с различни видове покрития в повече от 250 цвята, портали, бариери, домофонни системи. Предстои Ви обзавеждане на ново жилище, къща или ремонт, нашите интериорни и гаражни врати ще задоволят всички Ваши изисквания за идеал и комфорт. Интересувате се от индустриални врати за Вашия бизнес, нашето предложение е комплексна програма, включваща всички системи от индустриални врати. Търсите сигурност за дома си, ние ще Ви предложим сигурни блиндирани врати, хармонизиращи с представите Ви за защита и уют.

Разгледайте нашата богата продуктова гама и се свържете с нас. Гарантираме Ви качество на разумни цени!

Фирма “Стар 2002”-ЕООД считано от 1995 год. е официален вносител на HORMANN GmbH, от 2017 е вносител на NINZ s.r.l., от 1995 г. е вносител на изделията на R.I.B s.r.l. – Италия. От 2015 г. внася разнообразие в сферата на автоматиката за партални врати и бариери с продуктите на VDS AUTOMATION, вътрешните и външни врати с широката гама, предлагана от HÖRMANN GmbH; CLASSEN GmbH. От 2021 г. допълваме гамата от гаражни врати за бита и индустрията с продуктите на CARTEC TECKENTRUP-Германия. HÖRMANN  и CARTEC TECKENTRUP произвеждат гаражни, входни, интериорни, портални, противопожарни врати. Продуктите са световно известни и отговарят на всички необходими изисквания и гаранции; придружени с необходимите сертификати. Изделията са:
  • пригодени за екологично чиста работа, без шум, вредни излъчвания и вибрации.
  • Отговарят на най-строгите норми за технологична и техническа работа.
  • Лесни за управление, съвременен дизайн.
  • Снабдени са с мощна електроника за управление, позволяваща работа в среда с висока влажност и осигуряваща защита от резки температурни промени в околната среда.
HÖRMANN GmbH, CLASSEN GmbH и NINZ s.r.l. произвеждат вътрешни и външни врати от дървесен материал и стомана предназначени за бита и индустрията. Вратите се характеризират с високо качество на вложените материали и продукта като цяло. Притежават съвременна линия допринасяща за формирането на допълнителен уют в помещенията.

Pin It on Pinterest

Share This